Abonnementen

Onderhoudsabonnementen

In samenwerking met Abel&co bieden we een aantal aantrekkelijke onderhoudsabonnementen voor uw cv-ketel. Ongeacht uw keuze, zorgen wij ervoor dat uw cv-ketel veilig werkt, zuinig is en dat de kans op storingen aanzienlijk worden verkleind. Voor een klein, vast bedrag per maand bent u verzekerd van vakkundig service en onderhoud. Hieronder vindt u de verschillende abonnementsvormen. Hier kunt u online een abonnement afsluiten.

  • Abel&co Onderhoud
    Via het abonnement 'Abel&co Onderhoud' krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen.
  • Abel&co Service Plus
    Met het abonnement 'Abel&co Service Plus' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening.
  • Abel&co All-in
    Via het abonnement 'Abel&co All-in' bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor onze rekening. U kunt een 'Abel&co All-in' abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Dit abonnement geldt alleen voor bepaalde typen toestellen.