Zonnepanelen

U bent bij installatiebedrijf Ten Hoopen te Neede als particulier of bedrijf aan het juiste adres voor een compleet zonnepaneelsysteem. De afgelopen jaren hebben wij tientallen installaties in de regio geplaatst. Wij zien het als onze plicht om u te adviseren over duurzame energie. Zo dragen ook wij bij aan een duurzamer milieu. Bovendien is een investering in zonnepanelen een zeer rendabele investering. Bekijk hier projecten die we al gelegd hebben. Bekijk hier projecten die we al gelegd hebben. Wij leggen zonnepanelen in Neede, Eibergen, Borculo, Haaksbergen en omgeving.

Deskundig Advies

Wij bieden u deskundig advies. U geeft uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Een bezoek aan uw huis of pand in Neede of Eibergen en omgeving is daarbij een must. Door uw daksituatie en de meterkast ter plekke te bekijken kunnen we u een op maat gesneden advies geven over zonnepanelen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Maak via onderstaand formulier meteen een afspraak met onze adviseurs.

Gegarandeerd een goede prijs

De markt voor zonnepanelen is flink in beweging. Doordat we dicht op de markt zitten kunnen we u altijd een scherpe prijskwaliteitverhouding bieden. Wij willen niet de goedkoopste zijn, maar kwaliteit leveren. Daarom bieden we ook een breed pakket aan producten. U heeft de keuze uit verschillende type zonnepanelen en omvormers. Bekijk hier onze merken en producten.

Complete systemen

Wij leveren u complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormer, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Indien u wenst kunnen we u ook voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen.

Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. We komen graag bij u langs in de regio Neede, Eibergen, Borculo, Haaksbergen en omgeving. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.

Nieuwsberichten